Om firmaet

​Vi udfører gulvafslibning og gulvafhøvling, så gulvet bliver så smukt som nyt.

​En ting vi ved med sikkerhed og det erm at ingen brancher er nemme og slet ikke gulvsliber branchen. Den er ekstra hård og skiller sig derfor ud fra andre brancher. Derfor har vi hos Premium Pro Gulvservice grundlagt et stærkt og godt fundament for hvordan gulve skal laves i dagens Danmark. 

Udover at lave særpræget arbejdet, så er vi også rigtige gode ting at kigge vores kunder i øjnene og være tilstede. Vi er bestemt heller ikke blege for at komme med realistiske og tiltagende tilbud. 

Ejeren af Premium Pro Gulvservice har både fantastiske gulvresultater og mindre fantastiske igennem sin karriere. Dette har kun været med til at styrke ham i den positive retning. En ting som han er overbevidst om det er er at kvalitetsikret service samt en masse fagekspertise og tillid er vejen frem til et velkørende og sundt firma. 

Når vi tager imod en opgave, så har vi sikret os at dette er noget som vi kan klare med stor præcision og indenfor den aftalte tidsramme. 

Vi bestræber ihærdigt imod at have tilfredse kunder. Dette gør vi fordi vi gør en dyd ud af at lave flot udført gulvservice. Vi elsker at gøre vores kunder lykkelige og tilfredse - dette er med til at gøre os pavestolte. 

Premium Pro Gulvservice tager imod opgaver i hele hovedstadsområdet, men faktisk så dækker vi også meget af Sjælland, så du skal ikke være i tvivl omkring dette, når du befinder dig i beslutningsfasen. ​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag!

Ring: 50 24 26 64

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Premium Pro Gulvservice

Granvej 107, 4.3
​2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: ​50 24 26 64​

E-mail: info@premium-pro-gulvservice.dk

CVR: 42370231

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.